+31 6 573 319 47


Organisatie 4UPM

4UPM is een projectbureau dat is gespecialiseerd in de projectbegeleiding van de afbouw en inrichting van grootkeukens / Hospitality kitchens.


4UPM beschikt over een netwerk van leveranciers, installateurs en adviseurs ten behoeve van grootkeukens. Door oplossingsgericht te werk te gaan en het managen van de verwachtingen door gebruik van de 3 C’s, Communicatie, Coördinatie en Coöperatie, zorgt 4UPM dat het project naar tevredenheid van de opdrachtgever verloopt. De projectbegeleiding is een totaal pakket. Wij zijn onafhankelijk van installateurs, fabrikanten, leveranciers en servicebedrijven.


Voor het realiseren van een project werken wij nauw samen met onze opdrachtgever, leveranciers en het projectteam. 4UPM levert maatwerk. Naar de opdrachtgever en het team toe is 4UPM professioneel en rechtvaardig. Het duidelijk stellen van doelen, een gedegen voorbereiding en een realistische planning zorgen voor een overzichtelijke uitvoering van het project voor de opdrachtgever, leveranciers en het projectteam.    

Onze werkwijze cq. projectbegeleiding met betrekking tot inrichting van grootkeukens / Hospitality kitchens vindt u op onze website. Maar indien u er behoefte aan heeft om maatwerk in een persoonlijk gesprek toe te lichten, kunt u een afspraak maken via de link contact formulier. Ons projectmanagement bureau heeft jarenlang ervaring in projectbegeleiding van grootkeukens / Hospitality kitchens. Maatwerk leveren is ons niet vreemd en wij denken graag mee met uw wensen en kunnen eventueel oplossingen aandragen vanuit onze praktijkervaring. Werken in een grootkeuken moet niet alleen mooi zijn maar vooral ook praktisch. Met meerdere mensen in een ruimte zonder dat je elkaar in de weg “loopt” is vooral een visie die wij vanuit onze praktijkervaring in onze projectbegeleiding ten uiting brengen. Ons plezier in het begeleiden van het project willen wij graag met u delen. Geef uw wensen aan ons door en samen kunnen wij de opening van uw keuken goed afsluiten.

4UPM projectbegeleiding kan ook voor ú werken!

Een compleet plan start bij het opstellen van de scope van het project voor de grootkeukens

Veel bedrijven en organisaties gingen u al voor. Bekijk daarom onze klanten referenties

Ons netwerk

Een goed netwerk is voor elke onderneming, dus ook die van ons, en daar zijn we trots op

Copyright 2018 | 4UPM | Disclaimer

zazoutotaal-webdesign

We gebruiken cookies om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met Google voor analyse.